HomeWie zijn wijPersISH 2019

Ideal Standard International is dit jaar weer aanwezig op de ISH wereldvakbeurs, van 11 tot 15 maart 2019 in Frankfurt, Duitsland.

ISH is DE toonaangevende vakbeurs voor de sanitair sector en richt zich op verantwoord beheer van water en energie in gebouwen, waarbij trends worden vastgesteld voor het ontwerp van moderne badkamers, duurzame verwarming en airconditioningtechnologie.

Voor Ideal Standard International is de beurs een van de belangrijkste evenementen van het jaar om relaties, partners, architecten en ontwerpers van over de hele wereld te verwelkomen.

De stand van 850 m², ontworpen door de beroemde Italiaanse studio Palomba Serafini Associati, weerspiegelt perfect de missie van Ideal Standard. Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen van de ideale badkamer gebaseerd op innovatie en ontwerp om tegemoet te komen aan de behoeften en veranderingen in het hedendaagse leven.

Dit concept komt op de stand duidelijk naar voren waar accenten liggen op innovaties op gebied van nieuwe vormen, nieuwe materialen, kleuren en technologieën.

Hoogtepunt op de stand is de onthulling van de samenwerking tussen Ideal Standard en de wereldberoemde Italiaanse ontwerpers Ludovica Serafini en Roberto Palomba. Dit partnerschap brengt nieuwe collecties voort.

Het doel van het internationaal gerenommeerde ontwerpersduo is om de ogen van het heden te openen en zich voor te bereiden op de toekomst. Een gewenste vernieuwing in het ontwerp van de badkamer in samenwerking met de sanitairspecialist Ideal Standard, dat in het verleden en in het heden een fundamentele rol heeft gespeelt in de geschiedenis van de badkamer van vandaag.

Het Nederlands team van Ideal Standard staat u graag te woord en toont u vol trots de ontwerpen van Palomba.

Bezoek ons in Hal 3.1 | Level 1 | Stand C11