HomeWie zijn wijBedrijf
 • Onze naam is niet toevallig.

  Wij zijn de ideale Standaard

  Wij menen dat ieder zijn ideale badkamer standaard mag hebben, wat dat ook voor hen mag betekenen.

 • Wij brengen Badkamers tot leven

  De badkamer is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is een ruimte geworden waar je een glaasje drinkt, waar je ontspant, je omkleedt, je verfrist en herbront. Een ruimte die niet langer enkel functioneel is, maar ook als leefruimte wordt beschouwd.

 • Reële mogelijkheden

  Mensen hebben tal van ideeën voor hun badkamer, maar hebben hulp nodig bij het creëren van hun beste badkamer oplossing - met andere woorden hun echte ideaal. Wij hebben tot doel om mensen hun visie te vertalen tot werkelijkheid.

 • Ruimtes op mensenmaat

  Ieder heeft een persoonlijk idee van wat mooi is en willen daarvoor ook een persoonlijke oplossing. Ze hebben een eigen visie over hoe hun badkamer eruit moet zien, volgens hun eigen smaak. Daarvoor bieden wij Ruimtes op mensenmaat.

 • Wij geloven in echte ideeën

  Wij geloven dat iedereen niet alleen een functionele badkamer verdient, maar ook mooi oogt en dit binnen ieders budget. Wij streven ernaar om mensen te helpen bij het creëren van hun echte badkamer, in welk opzicht ook, zoals ruimte, stijl, budget of behoeften.

 • Experten in badkamer-ergonomie

  Wij geloven dat wij kunnen helpen bij het creëren van ieders ideale badkamer, want we zijn expert op het vlak van badkamer ergonomie. Ergonomie klinkt nogal groots, maar eigenlijk is het simpel : het gaat over gebruiksvriendelijke productontwerpen, passend in de beschikbare ruimte, met een evenwicht tussen vorm en functie.

 • Evenwicht tussen Wetenschap en Kunst

  Gezien ons uniek perspectief over mensen, sanitair en hoe een ruimte optimaal te benutten, balanceren we onze manier van denken over het ontwerpen van een badkamer doorheen alle hoofdpunten van ergonomie. We creëren zelfs "space labs" wanneer we onze producten ontwerpen. We blikken vooruit om te zien hoe we een antwoord kunnen bieden aan de evoluerende behoeften van de huidige gezinnen.

 • Totale badkamer-specialist

  Als je meer dan 100 jaar badkamers ontwerpt, dan weet je hoe die er moet uitzien in zijn geheel - gaande van het ontwerp van de perfecte kraan tot het optimaal benutten van de ganse ruimte. Het is dan ook evident dat we de beste materialen en vakmanschap gebruiken bij het produceren van onze eigen producten om steeds te blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 • Betaalbare design

  Badkamers kunnen kopbrekers zijn qua ruimte - te klein, te groot, te L-vormig, te druk of te ongewoon. Welke ruimte het ook mag zijn, wij streven er telkens naar om inspirerende ideeën te kunnen bieden en handige tools om van een visie een ware badkamer te maken, ongeacht de gewenste look of het voorziene budget.

 • Ons Ideaal

  We zijn vernieuwers - wij onderscheiden ons door innovatie zoals onder meer de cartouche met keramische schijf zodat lekkende kranen tot het verleden behoren. De click technologie bespaart water en energie. Ons unieke IdealBlue technologie voor kranen helpen gezinnen om nog meer te water en energie te besparen. Knappe designs brengen technologie tot leven. We beroepen op vermaarde designers uit gans Europa om vorm te geven aan de toekomst.

 • De Standards die we naleven

  Wij zijn de keuze van de Professionals. Architecten en voorschrijvers specifiëren ons in lastenboeken voor hoogaanstaande en veeleisende milieus, zoals universitaire ziekenhuizen, sport stadia, gegroepeerde woningbouw, hotels en openbare faciliteiten. Erkend voor hun duurzaamheid en kwaliteit, overstijgen onze producten de bestaande voorschriften en vereisten om aan leading industry standards te kunnen beantwoorden.

 • Een Knap gevulde Ruimte

  De toepassing van onze expertise oogt op één doel - mensen helpen om het beste uit hun badkamer te halen, zodat ze zich er goed voelen - elke dag. Voor ons is dat de betekenis van een Knap gevulde Ruimte.