HomeProductenAquablade

AquaBlade® Toilet Flush Technology

AquaBlade banner

AQUABLADE®, DE VEELVULDIG BEKROONDE AQUABLADE®
EEN NIEUW TIJDPERK IN SPOELTECHNOLOGIE

Ideal Standard lanceert de belangrijkste ontwikkeling sinds de uitvinding van het spoeltoilet in de 19de eeuw, de AquaBlade® waterval spoeltechnologie. Deze exclusieve en gepatenteerde technologie biedt de beste spoelprestaties, zelfs bij lage volumes water. De AquaBlade® technologie zet nieuwe maatstaven in de sanitairwereld op gebied van design en optimale spoelprestaties. Het gladde, zacht gebogen oppervlak onder de overhangende rand betekent ook dat de WC veel hygiënischer en makkelijker schoon te maken is. De spoeling van het toilet is stiller en heeft een allround intelligent design.

[Translate to Dutch - Belgium:]

HYGIËNISCHER

WC’s met de AquaBlade® technologie presteren beter dan bestaande WC’s op het gebied van hygiëne. Traditionele WC’s laten een aanzienlijk gedeelte van de binnenzijde ongespoeld, met name aan de achterzijde van de WCpot. De AquaBlade® spoelopening is hoog bovenaan de bovenzijde van het toilet gepositioneerd zodat 95% van het onderliggende oppervlak wordt schoongespoeld, elke keer weer opnieuw. De AquaBlade® technologie zorgt voor een geoptimaliseerde waterdruk die in samenwerking met het vloeiend design ervoor zorgt dat vuil weggespoeld wordt zonder te spatten. Het toilet is ook erg gemakkelijk schoon te maken, doordat er geen overhangende rand aanwezig is waar vuil achter blijft zitten.

STILLER

In vergelijking met veel traditionele spoelsystemen is AquaBlade® 25% stiller. Onze wetenschappelijke vergelijkingen zijn gemaakt tegenover gelijkwaardige WC’s, één met het revolutionaire AquaBlade®
spoelsysteem en één met een traditionele spoeling. De resultaten tonen een geluidsvermindering aan van 25%.

U HEEFT HET NIET VAN ONS…

Bernhard Franken van Franken Architects nam het ontwerp onder de loep en was zeer onder de indruk van de eenvoudige, strakke lijnen en discrete spoelgleuf. De praktische voordelen zijn evident. De all-round integrale spoelopening draagt zorg voor een vrijwel totale spoeling van het toiletoppervlak. Naast het visuele aspect vermindert het aantal onderhoudsbeurten hierdoor ook aanzienlijk. In termen van de spoelprestatie, is het design zo ontworpen dat het spoelwater als een waterval spoelt vanaf de bovenzijde van het toilet, zodat de reiniging wordt geoptimaliseerd. Het interne spoelkanaal vermindert turbulentie en opspattend water. De AquaBlade® spoeltechnologie is een echte eye-catcher. De spoelopening is vrijwel onzichtbaar, en dat maakt het design ongelooflijk elegant en geeft Ideal Standard een grote voorsprong op haar concurrenten.