Sie sind in: Homepage > Persbericht > Connect randloos wandcloset

Persbericht

Venlo, 1 september 2013

Download persbericht

Nieuw: Connect randloos wandcloset

Optimale hygiëne en kostenbesparing

Connect, de complete en zeer populaire badkamer serie van Ideal Standard wordt momenteel uitgebreid met een speciaal toilet. Het modern vormgegeven wandcloset is nu ook beschikbaar met de reeds vele jaren toegepaste randloze spoeltechniek.

Optimale hygiëne

Hygiëne spelen een beslissende rol als het om de gezondheid gaat. Hiervoor zijn producten nodig die het gemakkelijk maken om aan de hygiënische en functionele voorwaarden te voldoen. Inspelend op deze groeiende behoefte is het Connect 54cm wandcloset nu ook beschikbaar met de randloze spoeltechniek. Deze innovatieve spoeltechniek heeft zijn praktisch gebruik en brede toepasbaarheid al vele jaren in diverse landen bewezen.

Spoeltechniek

Het randloze toilet is voorzien van een spoeltechniek waarbij de gebruikelijke spoelrand is komen te vervallen. Deze randloze spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van de binnenzijde van het toilet en de spoelopening mogelijk waarbij het gehele toilet effectief en krachtig wordt gespoeld. Dit spoelsysteem zorgt daarmee voor een onovertroffen hygiëne op wc-gebied.

Kostenbesparing

Door de randloze spoeltechniek zijn deze toiletten eenvoudiger en sneller schoon te maken waardoor bewijsbaar op tijd en kosten bespaard wordt. De investering in randloze toiletten verdient zich reeds na enkele maanden terug.

Kosten-baten-berekening (voorbeeld schoonmaakkosten)
Aantal toiletten 80
Schoonmaakkosten/uur € 30
Schoonmaakbeurt/dag 3 keer
Tijdsbesparing/dag 120 minuten
Kostenbesparing/dag € 60
Kostenbesparing per jaar (365 dagen) € 21.900,-

Alle voordelen op een rij:

  • Optimale hygiëne: Geen smalle of gesloten spoelrand en dus geen verborgen vervuiling;
  • Eenvoudig schoonmaken en desinfecteren door vrij toegankelijke spoelkant;
  • Besparing op schoonmaaktijd en kosten

Kortom, het Connect randloze closets is uitermate geschikt voor zieken- en verzorgingshuizen, openbare ruimtes en zeker ook de particuliere badkamers. Dus met name te gebruiken in sanitaire ruimtes waar een hoge mate aan comfort, hygiëne, eenvoudig en snel reinigen van groot belang zijn.

Connect randloze closet

Innovatie

De spoeltechniek

Het toilet heeft aan de achterkant van de binnenzijde drie spoelopeningen. Het water stroomt uit de beide grote spoelopeningen zijdelings naar de voorzijde van het toilet.

Het water wordt hierdoor gelijkmatig aan de binnenkant van de toiletpot verdeeld en is een optimale spoeling gegarandeerd. De middelste kleine opening zorgt voor het spoelen van het gebied boven de sifon.

Voor meer informatie, surf naar www.idealstandard.com of neem contact op met:

Luc Vroemen
Product & Marketing Manager

IDEAL STANDARD NEDERLAND BV
L.J. Costerstraat 30, VENLO
P.O. Box 7, NL – 5900 AA VENLO
+31 (0)77 355 0810
+31 (0)6 525 858 88
LVroemen@idealstandard.com

Over Ideal Standard International
Ideal Standard International, met hoofdkantoor in Brussel, België, is een onafhankelijk privévennootschap dat actief is in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkameroplossingen en biedt badkamermeubilair, kranen en douchesystemen aan voor residentiële, commerciële en institutionele gebouwen. Het bedrijf telt 11.000 medewerkers en is actief in meer dan 20 landen.